Odrážedlo Activity Minnie se zmrzlinou Kiddieland se světlem a zvukem

Popis produktu

Dětské odrážedlo Activity Minnie od Kiddieland se světélkující a hrající zmrzlinou je pevné a masivní odrážedlo pro děti od 12 do 36 měsíců. Má mnoho zvukových, světelných a mechanických funkcí, které mají nejmenší děti moc rády. Mohou mačkat různé knoflíky, točit páčkami doprava, doleva, nahoru a dolu, otvírat, a přitom sledovat reakci autíčka na svůj pohyb. Když auto jednou zatroubí, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka. Po stisknutí startovacího klíče dětského odrážedla se ozve zvuk nastartovaného auta a po stisknutí trubky zahraje pěkná melodie. 

Autíčko má kvalitní plastová kolečka, bezpečné a velmi pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo. Když se dítě učí chodit, dělá první krůčky, drží se zadní opěrky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Později sedá na auto a odráží se nohami, snadno se posouvá dopředu nebo couvá. Volantem se přední kolečka odrážedla vytáčejí do stran a dítě mění směr jízdy. Autíčko Minnie má krásnou růžovou barvu s velkou zmrzlinou se světélkujícími kopečky a hrající hudbou. Je doladěné barevnými drobnostmi a vyzdobené obrázky krásné Minnie.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje už od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířený na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jeho cílem je nabízet starostlivým rodičům hračky, u kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti

  • pohádkový motiv Minnie
  • od 12 měsíců
  • světelné a zvukové efekty
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu51*26*32 cm
Rozměry balení56*27*35 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,60 kg
Notebatérie: 2xAA
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.