Odrážedlo auto Bobby Car Classic Požárník BIG červené se zvukem a světlem a nálepkami v různých jazycích od 12 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo auto Bobby Car Classic Požárník od německého BIG je nádherné odrážedlo pro všechny chlapce a dívky již od 12 měsíců. Je vyhotoveno ve stylové červené barvě, přičemž se dá ozdobit nálepkami v různých jazycích. Děti si odrážedlo ihned oblíbí a díky němu si mohou již brzy trénovat svaly na nohou. Nadčasové odrážedlo podporuje motorický i pohybový vývoj dítěte, také správný vývoj kyčlí, protože dítě sedí na odrážedle široce rozkročené. Odrážedlo se pyšní vysokou nosností až 50 kg.

Volant odrážedla má vůli do stran 30°, je vybaven elektronickým volantem se světlem a zvukem, takže děti budou mít z jízdy realističtější zážitek. Plastový povrch odrážedla je chráněn před poškozením slunečními paprsky UV filtrem, takže si i po letech zachová své krásné barvy. Pevná kola s odolnými pneumatikami zaručují vynikající jízdní vlastnosti a stabilitu. Sedadlo je ergonomicky tvarováno pro maximální jízdní komfort. Sedačka má navíc vyjmutí pro koleno, takže větší dětičky se mohou odrážet jednou nohou – podobně jako na koloběžce.

V přední i zadní části autíčka jsou konektory pro připojení doplňků značky BIG – vozík, tažné lano apod. Použité, zdravotně nezávadné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětské odrážedlo má všechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Nízký podvozek zajišťuje stabilitu autíčka na jakémkoli povrchu. Rozměry produktu jsou 58*30*38 cm. Elektronický klakson funguje na 2 baterie typu AG13/LR44, které jsou součástí balení.

Hračky BIG jsou testovány německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Vlastnosti

  • stylové dětské odrážedlo s nálepkami v různých jazycích
  • funkční elektronický klakson se zvuky a světlem
  • je plně přizpůsobeno dětským potřebám
  • nosnost 50 kg
  • má konektory pro připojení doplňků (vozík, lano)
  • má podložku na koleno – starší děti jezdí podobně jako na koloběžce
  • vhodné od 12 měsíců
  • chráněno proti převrácení
  • přizpůsobené pro jízdu v interiéru i exteriéru
  • speciální UV filtr pro ochranu barev
  • ergonomicky tvarované sedátko podporuje správný vývoj kyčlí
  • kvalitní německý výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu58*30*38 cm
Celková výška31 cm
Rozměry balení59*27*31 cm
Celková délka58 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,99 kg
Nosnost50 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.