Odrážedlo s plyšovým medvědem Bubble Go Original Smoby s ohrádkou a vodicí tyčí od 6 měsíců

Popis produktu

Špičkové dětské odrážedlo Bubble Go Original je nejnovější odrážedlo a chodítko zároveň, které pochází z dílny francouzských designérů Smoby, které roste s dítětem již od 6 měsíců. Výborně se osvědčí v exteriéru i interiéru díky kvalitním širokým kolečkům s tichým chodem. Díky odnímatelným částem ho kluci i holky budou využívat dlouhá léta, přičemž jim pomůže i s prvními krůčky. Jednoduchým způsobem, bez použití nářadí se přizpůsobí potřebám vašeho děťátka. Děťátko od 6 měsíců sedí pohodlně a bezpečně na sedadle a nechá se vést, přičemž si hraje s elektronickým volantem a pozoruje okolí. Pomocí pevné vodicí rukojeti je ovládání praktické a pohodlné.

Sedátko je ergonomicky tvarované tak, aby se dítěti sedělo co nejpříjemněji, přičemž se dá vysoká opěrka polohovat. Bezpečnost zajišťuje 3bodový bezpečnostní pás a kvalitní ohrádka. V přední části odrážedla se nachází malý plyšový medvídek v bílé barvě, který se s vaším dítětem vydá na dobrodružnou cestu. Sedí na vlastním sedadle s uzavíratelným průhledným krytem, dítě si s ním může kdykoli zahrát. Jakmile se dítě od 10 měsíců začne učit první kroky, Bubble Original se promění v autíčko-chodítko. Jednoduše odpojíte rodičovskou rukojeť, ohrádku a v zadní části opěrky se nachází držadlo, o které se dítě pohodlně opře a učí se chodit, přičemž se nemusí obávat převrácení díky pojistce v zadní části odrážedla.

Dítě s odrážedlem ve tvaru autíčka zažije spoustu zábavy, přičemž se podpoří jeho pohybový rozvoj posílením svalů na nohou. Jasné a krásné barvy rozvíjejí fantazii a představivost, dítě se všestranně rozvíjí. Při jízdě s rodičem ocení dětičky zejména stupátka, na která si vyloží nožičky a odpočívají. Odrážedlo bylo navrženo tak, aby v maximální míře sloužilo potřebám dětí již od útlého věku. Rozměry odrážedla jsou 70*51*62 cm, je pevné a stabilní.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. 

Vlastnosti

  • odrážedlo a chodítko 2v1
  • elektronický volant s klaksonem
  • odnímatelná bezpečnostní ohrádka
  • do interiéru i exteriéru
  • odpojitelná vodicí rukojeť
  • 3bodový bezpečnostní pás
  • dítě posiluje svalstvo na nohou a pohybové dovednosti
  • vhodné od 6 měsíců, roste s dítětem
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu70*51*62 cm
Celková výška70 cm
Rozměry balení40*39*67 cm
Celková délka62 cm
Na bateriiAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.