Okap se sběračem dešťové vody k domečku Smoby Neo Jura Lodge a nádrž s funkčním kohoutkem a konvičkou s UV filtrem

Popis produktu

Originální doplňky a příslušenství k dětským domečkům přináší renomovaný francouzský výrobce Smoby. Překvapte své dítě skutečně výjimečným doplňkem – okap se sběračem dešťové vody a nádrž s funkčním kohoutkem a konvičkou jednoduše připojíte k domečku a děti se mohou těšit na množství zábavy. Okap se sběračem dešťové vody a nádrž jsou vyhotoveny v realistické šedé barvě, ve stejném odstínu jako domeček, takže spolu dokonale ladí. Zelená konvička s praktickou rukojetí je přizpůsobena dětským ručkám a malí zahradníci si do ní snadno napustí vodu z nádrže jednoduchým otočením bílého kohoutku.

Okap se sběračem dešťové vody, spolu s nádrží, mají odolné dvojité stěny a jsou vyrobeny nejmodernějším výrobním procesem Blow Molding, stejně jako všechny domky Smoby. Okap s nádrží je stabilní a odolný vůči povětrnostním vlivům a zároveň je jeho povrch jemný a sametový na dotek. Má příjemné oblé hrany, takže si děti bezpečně zahrají. Barvy na doplňcích Smoby nevyblednou ani po dlouhém čase zásluhou anti UV filtru a zachovají si své krásné a zářivé barvy po dlouhá léta, i přes nepříznivé počasí. Rozměry okapu s nádrží jsou 21*10*99 cm. Okap se sběračem vody a nádrží se snadno připevní na domek, montáž je jednoduchá.

Doplňky na zachycování dešťové vody od Smoby svým originálním francouzským vzhledem a funkčností rozvíjejí u dětí fantazii a představivost, přibližují se světu dospělých a učí se zodpovědnosti. S tímto příslušenstvím se u chlapců i dívek vytváří správný vztah k přírodě, učí se vážit si deště a vody, kterou může zalévat své kytičky a rodičům pomáhat v zahradě. Každý doplněk k dětskému domku nabízí nové možnosti jeho využití a zabaví se s ním více dětí.

Okap se sběračem dešťové vody a nádrží je vhodný pro domečky:

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu21*10*99 cm
Celková výška99 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,82 kg
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.