Ochranné návleky na bezpečnostní pás Zebra My Protective Straps Home Kaloo pro děti od 6 měsíců

Popis produktu

Ochranné návleky na bezpečnostní pás Zebra z edice Home od francouzského Kaloo je vynikající doplněk na cestování, který využijí všechny děti již od 6 měsíců. Moderní ochranné návleky s motivem veselé zebry zajistí chlapcům a holčičkám maximální pohodlí a komfort při cestování v autě. Ochranné návleky jednoduše nasadíte na bezpečnostní pásy a zafixujete je pomocí suchého zipu. Prvotřídní návleky jsou vyrobeny z kvalitních mikrovláken a plyše, který je jemňoučký a hebký na dotek. Díky návlekům se cestování pro děti stane radostným zážitkem.

Multifunkční ochranné návleky můžete využít oboustranně – jednoduše je přizpůsobíte podle nálady dítěte a počasí. V případě teplejších dnů otočíte návleky tak, aby se dotýkaly dítěte chladnější stranou bez plyše. Motiv zvířátka má velký význam při rozvoji představivosti a fantazie dětí, rozveseluje je a uklidňuje. Rozměry obou návleků jsou 7*18 cm. Jsou bezpečné pro nejmenší děti, splňují vysoká kritéria kvality. Dají se velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček a doplňků s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu7*18 cm
Rozměry balení18*28 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.