Oblečení Pyjama Pink Mon Grand Poupon Corolle pro 36 cm panenku od 24 měs

Popis produktu

Je čas uložit panenku do postýlky! Nádherné pyžamo pro panenku Mon Grand Poupon z dílny francouzské značky Corolle promění každou hru s panenkou na neuvěřitelný zážitek. Jako jediný eshop na trhu zpestříme hru vašeho děťátka nejen jedinečnou panenkou Corolle, ale také množstvím doplňků s nádherným designem. Pyžamko v světle růžové barvě s čepičkou je určeno pro panenku Corolle s velikostí 36 cm a je důkladně propracované do toho nejmenšího detailu. Rozkošné pyžamo ozdobené límečkem a logem značky Corolle je vyrobeno z jemného, ​​ale kvalitního materiálu, který je velmi příjemný na dotek i pohlazení. Díky tomuto výjimečnému doplňku bude hra s panenkou Corolle nezapomenutelná a dětem přinese množství nových zážitků a krásných vzpomínek

S tímto krásným pyžamem Corolle mohou děti svou panenku převlékat kdykoliv se jim zachce. Dokonale propracované detaily tohoto oblečení a prvotřídní materiály zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale i komunikační schopnosti a hmatovou citlivost. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mj poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček. Oblečení Corolle perte ručně při maximálně 40°C pouze s použitím jemného tekutého mýdla.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • náhradní oblečení pro panenku
  • světle růžové pyžamo s čepicí
  • pro panenku s velikostí 36 cm
  • od 24 měsíců
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Barvarůžová
Vhodné pro panenku36 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.