Oblečení Dress Blossom Winter Corolle pro 30 cm panenku od 18 měs

Popis produktu

Panenka Corolle udává módní trendy! Nádherné oblečení pro panenku Dress Blossom Winter z dílny francouzské značky Corolle promění každou hru s panenkou na neuvěřitelný zážitek. Jako jediný eshop na trhu zpestříme hru vašeho děťátka nejen jedinečnou panenkou Corolle, ale také množstvím doplňků s nádherným designem. Rozkošné šaty s květinovým vzorem jsou určeny pro panenku Corolle s velikostí 30 cm. Šátky jsou důkladně propracované do toho nejmenšího detailu a připomínají skutečné oblečení pro děti. Toto náhradní oblečení pro panenku Corolle je vyrobeno z jemného, ​​ale kvalitního materiálu, který je velmi příjemný na dotek i pohlazení.

Výjimečné šátky zdobí potisk květů a dětem přinesou množství nových zážitků a krásných vzpomínek. Dokonale propracované detaily tohoto oblečení a prvotřídní materiály zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale i komunikační schopnosti a hmatovou citlivost. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mimo jiné poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček. Oblečení Corolle perte ručně při maximálně 40°C pouze s použitím jemného tekutého mýdla.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • oblečení pro panenku Corolle
  • šaty se vzorem květů
  • pro panenku s velikostí 30 cm
  • od 18 měsíců
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu1*22*37 cm
Hmotnost0,09 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku30 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.