Obchod Bio Ovocie-Zelenina Organic Fresh Market Smoby s dávkovačem cereálií a elektronický skener se 43 doplňky

Popis produktu

Obchod Ovoce-Zelenina Organic Fresh Market od francouzského výrobce Smoby přestavuje skvělou volbu pro děti od 3 let, které mají rády hry na povolání. Obchod v moderním hnědo-zeleném barevném provedení je replikou skutečného obchodu s ovocem a zeleninou, okouzlí chlapce a dívky na první pohled. Zabudovaná pokladna s otevíratelnou kasou s bankovkami a mincemi zaručeně potěší malé obchodníky a při vážení zboží se spolehnou na mechanickou váhu. Zákazníci budou moci zaplatit hotovostí nebo platební kartou, přičemž využijí platební terminál, odkud mohou vzít i pokladní doklad a zkontrolovat celkovou částku zboží. Fresh Market je vybaven také mikrofonem a elektronickým skenerem, který při skenování zboží dokáže vydávat zvuky a svítí.

V obchůdku jsou také praktické hodiny, které jsou umístěny nad kávovarem a vedle nich se nachází oznámení otevřeno nebo zavřeno (v angličtině a francouzštině), které dítě mění podle svých otevíracích hodin. Pod hodinami je umístěn mechanický dávkovač cereálií s boxem, ze kterého prodavači dokáží zákazníkům nasypat přesně odměřené množství cereálií do připravené dózy. BIO obchod nabízí dětem sadu 43 doplňků, mezi nimiž jsou i krabice s těstovinami, cereáliemi, sušenkami, mlékem, různé druhy ovoce a zeleniny, nápoje, dózy, jogurty, repliky bankovek a mincí, skener a platební karta. Každý nákup si dítě odnese v praktickém košíku.

Celý sortiment si malý obchodník může vystavit a pokládat na poličky, na kterých jsou uvedeny ceny produktů. Rozměry BIO obchůdku jsou 70*60*90 cm, přičemž jeho celková výška je 90 cm. Elektronický modul funguje na 2 baterie LR03/AAA (nejsou součástí balení). Obchůdek s ovocem a zeleninou je výborná hračka pro děti, které rády vymýšlejí různé příběhy a hrají si na dospělé, získávají pocit zodpovědnosti, rozvíjejí si i logické myšlení, kreativitu a fantazii. S hračkou se zabaví i několik dětí, kamarádů a sourozenců, procvičí si vyjadřovací schopnosti a rychleji se socializují.

Smoby je přední výrobce kvalitních hraček s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu60*60*90 cm
Celková výška90 cm
Rozměry balení50*24*70 cm
Celková délka60 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,11 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.