Sada do postýlky Smoby noční světlo, hudební skříňka modrá/růžová

Popis produktu

Smoby sada do postýlky Cotoons obsahuje noční světýlko a hudební skříňku, aby se děťátko v dětské postýlce cítilo vždy bezpečně a příjemně. Hračka pro miminka je vhodná pro nejmenší děti od narození. Světýlko má tvar kapky, šíří teplé světlo, takže miminko se už nikdy nebude muset bát tmavých nocí. Má tvar ploché slzičky, takže nezabere mnoho místa, má rovnou spodní část, aby se dalo umístit vedle postýlky. Světlo pro nejmenší děti zapnete oválným knoflíkem v horní části, dají se na něm nastavit 2 režimy: přerušované blikající světélko nebo nepřerušované stále světlo. Oba režimy se automaticky vypínají po 20 minutách, když vaše miminko už sladce spinká. Před spánkem si děti určitě oblíbí tři pohádkové postavičky Cotoons. Hračka funguje na 2AAA baterie, které však nejsou součástí balení.

Hudební skříňka pro nejmenšínatahovací mechanismus, je to novinka mezi hracími skříňkami. Má oválný tvar a dá se velmi snadno připevnit na okraj postýlky pomocí ohebného plastového pásku, který se přizpůsobí tloušťce okraje postýlky miminka. Po potáhnutí zeleného lístku, který má délku 7 cm a je umístěn ve spodní části, začne hudební skříňka pro miminka hrát uklidňující melodie, které miminko upoutají a zároveň ho uspí. Zajímavostí této hračky je, že během hudby se pozadí barevného kruhu točí proti směru hodinových ručiček a pohádkové postavičky v popředí se točí ve směru hodinových ručiček. Hrací skříňka pro nejmenší děti se dá využít nejen v postýlce, ale také v kočárku nebo autosedačce při dlouhém cestování, protože se snadno upevňuje i přenáší. Do této hračky pro miminka nepotřebujete baterie, protože má mechanický pohon.

Celá souprava pro miminko do postýlky přichází v dárkovém balení, takže jí můžete obdarovat své nejbližší. Na výběr máte bílo-růžovou nebo bílo-modrou kombinaci, je to dárek pro kluky i holky. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají zářivé barvy po dlouhou dobu, jemné oblé hrany chrání nejmenší děti před zraněním. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry balení29*6*21 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,26 kg
NoteBattery: 2 x AAA, LR03
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.