Naučné hry Učíme se počítat Educa 24 dílů od 4–7 let

Popis produktu

Naučná hra Učíme se počítat od španělského výrobce Educa je perfektní sada dětských skládaček pro děti od 4 do 7 let. Tato praktická souprava obsahuje 24 skládaček, které budou u vašich dětiček rozvíjet logické myšlení a matematické schopnosti pomocí krásných obrázků jahod, hříbků, hroznů, bonbónů a jiných pochoutek. Děti se budou bavit při skládání jednotlivých obrázků s čísly do připravené šablony, která jim po otočení odhalí, zda správně přiřadily číslo k cestujícím na druhém obrázku. Hravým způsobem si tak procvičí paměť a koncentraci. Nadčasová sada je vyrobena v nejvyšší kvalitě a zaměřuje se na správný, všestranný rozvoj dítěte.

Děti se při skládání různých dílků nejen zabaví, ale také se naučí množství nových věcí, a to zábavným způsobem. S touto skládačkou bude vaše dítě spojovat dohromady obrázky tak, aby byly matematicky správně. Naučná hra se výraznou měrou podílejí na rozvoj fantazie, představivosti, dítě se učí logicky přemýšlet. Naučné hry pro chlapce a dívky jsou důležité již od útlého věku. Jednotlivé dílky skládaček jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci.

Dětská hra s puzzle a skládačkami rozvíjí fantazii, představivost a manuální dovednost dětí. Děti se učí koncentrovat, vnímat detaily a rozvíjí se jejich jemná motorika i logické myšlení. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení23*23*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle24
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.