Naučná hra v kufříku Učíme se počítat Educa 64 dílků od 4–5 let

Popis produktu

Naučná hra v kufříku Učíme se počítat od španělského výrobce Educa představuje vynikající dárek pro všechny chlapce a dívky od 4–5 let. Tato praktická sada her obsahuje 16 skládaček, z nichž každá skládačka sestává ze 4 dílků. Malí počtáři si s veselými zvířátky procvičí matematiku, přičemž na ně čeká sčítání a odečítání. S touto vynikající sadou si zlepší svou soustředěnost, logické myšlení a oblíbí si matematiku. Sada 64 dílků je vyrobena v nejvyšší kvalitě a všestranně rozvíjí vaše dítě. S praktickým kufříkem si budou děti moci brát hru kamkoli na návštěvy, výlety nebo ke kamarádům.

Děti se při skládání různých dílků nejen zabaví, ale také se naučí spoustu nových věcí, a to zábavným způsobem. S touto skládačkou bude vaše dítě spojovat dohromady obrázky tak, aby byly matematicky správně. Naučná hra se výraznou měrou podílí na rozvoji fantazie, představivosti, dítě se učí logicky přemýšlet. Naučné hry pro chlapce a dívky jsou důležité již od útlého věku. Jednotlivé dílky skládaček jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci.

Dětská hra s puzzle a skládačkami rozvíjí fantazii, představivost i manuální zručnost. Děti se učí koncentrovat, vnímat detaily a rozvíjí se jejich jemná motorika i logické myšlení. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodŠpanělsko
Dílky puzzle64
JazykSpanish
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.