Narozeninová sada Circus Happy Janod se zvířátky od 3 let

Popis produktu

Dětská narozeninová sada Circus Happy Janod se zvířátky překvapí každého malého oslavence ve věku od 3 do 8 let. Praktické balení v podobě narozeninového dortu v sobě ukrývá 61 doplňků, které nesmí chybět na žádné dětské narozeninové oslavě. Veselá zvířátka a pestré barvy zdobí papírové talíře, skleničky, čepice pro hosty, pozvánky, balónky či ubrus. Chybět nesmí ani barevné svíčky na dort a velký nápis "Happy Birthday". Tato praktická sada se zvířátky od francouzské společnosti Janod usnadní pořádání oslavy všem rodičům a malým oslavencům vykouzlí úsměv na tváři. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se v zcela bezpečné atmosféře.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Díky jedinečnému designu, kvalitnímu materiálu a nekonečným možnostem pro zábavu této hračce neodolá žádné dítě a zabaví se při ní na velmi dlouhou dobu. Všechny hračky Janod jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev a jsou nadčasové.

Hračky Janod jsou nejen zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu30*10*30 cm
Notemateriál: papier
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.