Nákladní auto Maxi Power BIG délka 46 cm žluté od 24 měsíců

Popis produktu

BIG maxi nákladní auto je krásná a kvalitní hračka pro děti. Dětský pracovní vůz gumová kola, díky kterým dítě při hře nepoškrábe podlahu. Nákladní auto pro děti v krásném žlutém provedení je vyrobeno z kvalitního plastu v Německu. Robustní pracovní auto je vybaveno velkou korbou o objemu 4,2 l a nosností 25 kg. Nákladní automobil odveze množství stavebního materiálu – od jemného písku až po velký štěrk. Dětské pracovní auto je skvělou hračkou pro děti od 2 let, neobsahuje malé části a je určeno pro hru uvnitř i venku. Toto nákladní auto rozvíjí dětskou představivost, motorické dovednosti a logické myšlení.

Dítě se dokáže hrou s pracovním autem zabavit na dlouhé hodiny. Při přesouvání stavebního nákladu z místa na místo spálí hodně energie. Pouhým nakloněním korby se přepravovaný materiál vysype. Aby při přepravě nedošlo ke ztrátě nákladu, korba se dá zajistit. Hračka nemá ostré hrany, takže dítě si při hře neublíží. Dětský náklaďák je dlouhý až 46 cm. Německý výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky a v případě znečištění ji můžete velmi jednoduše umýt pod tekoucí vodou, aby si dítě mohlo dále hrát s čistou hračkou. Dětský maxi náklaďák BIG je chráněn UV stabilizátory, takže hračka lety neztratí na kráse barev, ani když se bude používat venku v pískovišti. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Maxi nákladní auto BIG je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland a vyroben v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu46*32*30 cm
Celková výška30 cm
Rozměry balení47*33*59 cm
Celková délka46 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,7 kg
Nosnost25 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.