Nákladní auto s 5 dinosaury Dino Safary Truck Kiddieland s pohyblivými částmi a se zvukem a světlem od 12 měs

Popis produktu

Nákladní auto s dinosaury Dino Safari Truck od společnosti Kiddieland je fantastická hračka, se kterou se zabaví chlapci i děvčata již od 12 měsíců. Pestrobarevné nákladní auto s řidičem a sadou 5 dinosaurů okouzlí všechny děti. Nákladní autíčko má světelnou funkci a malí dobrodruzi budou překvapeni realistickým řevem dinosaurů, který si vyslechnou po jejich umístění na zadní korbu. Autíčko disponuje rovněž zvukem klaksonu a motoru, díky čemuž se děti naplno ponoří do světa fantazie a představivosti, s pravěkými ještěry stráví krásné chvíle.

Fantastická souprava je vhodná i pro hru více dětí, kamarádů a sourozenců. Pestré a zářivé barvy pomáhají dětem s rozvojem kognitivních schopností, přičemž si s figurkami procvičují i jemnou motorku. Zahrají si na krotitele a průvodce v Safari parku a vymýšlejí si různá dobrodružství a příhody s oblíbenými dinosaury. Naučí se rozeznávat jednotlivé druhy, probouzí se v nich zájem o historii a okolní svět. Se sadou dinosaurů si děti mohou vytvořit vlastní sbírku. Autíčko funguje na baterie 2xAA, které jsou součástí balení (testovací).

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získali v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet starostlivým rodičům hračky, při kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.