Nákladní auto Dumper Power Worker BIG pracovní stroj 33 cm – gumová kola od 2 ler

Popis produktu

Nákladní automobil Dumper Power Worker je výborný dětský pracovní stroj, se kterým si zahrají chlapci i děvčata od 2 let. Nákladní auto překvapí děti oranžovo-žluto-šedou barevnou kombinací, takže budou mít při hře na stavbaře realistický zážitek. Kvalitní gumová kola poskytují autu výbornou stabilitu a při hře v interiéru nepoškrábou podlahu. Odolné a kvalitní plastové díly jsou zárukou, že nákladní auto vydrží vašim dětem dlouhá léta. Korba na autíčku je výklopná a dítě si v ní může vozit stavební materiál. Autíčko neobsahuje malé části a využití najde v interiéru i exteriéru. Při hře si dítě rozvíjí fantazii, technickou představivost, motorické dovednosti a logické myšlení.

Dítě se dokáže hrou s pracovním strojem – nákladním autem zabavit na dlouhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dítě si při hře neublíží. Produkt má rozměry 33*20*23 cm, přičemž jeho délka je 33 cm. Hračka se dá v případě znečištění velmi jednoduše umýt pod tekoucí vodou. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují nejvyšší kvalitu produktů. Autíčko si i po letech hraní zachová své krásné barvy díky UV filtru, který brání vyblednutí barev.

Nákladní auto BIG je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu33*20*23 cm
Celková délka33 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,2 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.