Nakladač pracovní stroj Maxi BIG Power Worker se sedadlem 73 cm, gumová kolečka

Popis produktu

BIG Maxi nakladač je moderní a kvalitní hračka pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let. Dětský pracovní vůz má měkká gumová kola, která dětem umožní hru i v interiéru. Nakladač pro děti v krásném žlutém provedení je vyroben z kvalitního plastu přímo v Německu. Robustní nakladač nabízí sedadlo s nosností až 50 kg, na kterém dítě pohodlně sedí. Pomocí kliky dítě ovládá pohyb ramene se lžící s velkým objemem. Dětské pracovní auto neobsahuje malé části a děti si s ním zahrají na dvoře, zahradě, pískovišti a také uvnitř. Hra s nakladačem rozvíjí dětskou představivost, motorické dovednosti a logické myšlení.

Dítě se dokáže hrou s pracovním autem zabavit na dlouhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dítě si při hře neublíží. Dětský nakladač je dlouhý až 73 cm. Německý výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky a v případě zašpinění můžete nakladač omýt pod tekoucí vodou. Dětský pracovní stroj nakladač Maxi je chráněn UV filtrem s ochranou proti slunečnímu záření, takže si hračka zachová krásné barvy po dlouhou dobu. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky. Celkové rozměry nakladače jsou 73*30*34 cm.

Maxi nakladač BIG je testovaný německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu73*30*34 cm
Celková výška34 cm
Rozměry balení75*33*63 cm
Celková délka73 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,6 kg
Nosnost50 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.