Náhradní díl Stop-Start k flexibilní autodráze Flextrem Discovery Set Smoby s mostem a tunelem od 4 let

Popis produktu

Potěšte své malé konstruktéry náhradním dílem – Stop-Start, který je skvělým rozšířením k autodráze FleXtreme Discovery od francouzského Smoby. Díky tomuto rozšíření dítě vytvoří na dráze zastávku pro autíčko – jednoduchým pohybem aktivuje zastávku na trati a kdykoli může uvolnit autíčko, aby pokračovalo v závodě. Zastávku Stop-Start dokážou děti využít také jako most nebo tunel, přes které bude autíčko přejíždět díky promyšlené konstrukci. Tento doplněk jim umožní plně využít svoji fantazii a technickou představivost při stavbě komplexnější autodráhy.

Při skládání stavebnice se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení. Doplňky k autodráhám FleXtrem rozšiřují herní možnosti, dítě může plně rozvinout svou kreativitu a fantazii při výstavbě adrenalinové autodráhy. Hra na povolání závodníků a konstruktérů pomáhá dětem přiblížit se ke světu dospělých, zažívají radost ze závodů a zároveň se učí spoléhat samy na sebe při výstavbě dráhy pro svá autíčka. Při hře více dětí, kamarádů a sourozenců, si chlapci i dívky rozšiřují i slovní zásobu, tříbí komunikační schopnosti a učí se spolupracovat na společném projektu.

Francouzský Smoby přináší dětem kvalitní hračky s originálním designem již po dlouhá léta. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu38*14*13 cm
Hmotnost296 g
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.