Dřevěná autodráha Porsche Racing Set Eichhorn s pit stopem a 2 závodními auty 350 cm délka 31 dílů

Popis produktu

Dřevěná autodráha Porsche Racing Set od německého výrobce Eichhorn představuje vynikající dárek pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let, kteří mají rádi automobilové závody. Nadčasová dřevěná stavebnice je vyrobena z prvotřídního bukového dřeva, které dětem přinese neopakovatelný zážitek při hře s klasickým přírodním materiálem. Bohatá 31dílná sada obsahuje dřevěné díly, které po zapojení vytvoří závodní okruh s více zatáčkami se stoupáním i klesáním. Na trati s délkou 350 cm se nachází široká startovací plocha, na kterou děti připraví 2 závodní auta (červené a zelené), které mají k dispozici i pit stop s čísly autíček.

Malí závodníci začínají na startu, který je označen nástavbou s nápisem start/finish a během závodů projíždějí i pod reklamním nápisem Porsche. Perfektní autodráha v jemných a zároveň sytých barvách nadchne každé dítě, ozdobí každý pokojíček, vytváří útulnou a veselou atmosféru. Díky originálnímu designu a nejvyšší německé kvalitě vydrží ve vaší rodině po dlouhá léta, zabaví se s ní i další generace. Výhodou je možnost rozšíření dráhy o další doplňky, takže dokáže růst spolu s dítětem.

Špičkový vzhled a precizně zpracované díly podněcují rozvoj fantazie a kreativity, probouzejí zdravou dětskou zvědavost. Sourozenci a kamarádi se společně baví při hře na závodníky, při stavbě trati si zlepšují jemnou motoriku a technickou představivost. S autodráhou Eichhorn budou děti každý den objevovat nové herní možnosti a kombinace. Děti si při skládání autodráhy zlepšují nejen jemnou motoriku, ale i logické myšlení a technickou představivost, nabírají sebevědomí. Hladký povrch z pečlivě ošetřeného dřeva a použité zdravotně nezávadné barvy zaručují dětem při hře bezpečnost.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám fantastické dřevěné hračky, které plné míře podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • autodráha z bukového dřeva
  • 31dílná sada
  • 2 závodní autíčka
  • špičková německá kvalita od Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodné od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry balení13*39*30 cm
Celková délka350 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,56 kg
Note100% FSC recycled
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.