Dřevěná nádobka na zoubek My little Tooth Box Home Kaloo zvířátka zajíček medvěd liška 6 cm s plyšovými ušima (cena za 1 kus)

Popis produktu

Originální dřevěná nádobka My little Tooth Box z nadčasové edice Kaloo je výborný dárek pro každé dítě, které mu vypadl první mléčný zoubek. Tuto veselou vzpomínku si můžete snadno připomínat díky praktické dřevěné nádobce s různými motivy. Na výběr máte nádobku ve tvaru zajíčka, medvídka nebo lišky, do které zoubek snadno schováte. Originální zvířátka mají jemná plyšová ouška, stanou se ozdobou každého dětského pokojíčku. Jednoduchý uzavírací systém je vybaven silikonovým kroužkem. Do nádobky se dají schovat i jiné drobnosti, které vám budou připomínat první roky vašeho dítěte. Výška zvířátka je 6 cm. Uvedená cena platí za 1 kus, při objednávání napište svůj výběr do poznámky.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček a doplňků pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška6 cm
Rozměry balení21*23*8 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.