Multifunkční fitness centrum GetSet Powerstation PS520 Exit Toys s boxovacím pytlem bradly lavičkou lezeckou stěnou a lanem na šplhání

Popis produktu

Multifunkční fitness centrum GetSet powerstation PS520 od holandské značky Exit Toys přinese dospělým a dětem od 14 let možnost sportovat a udržovat se v kondici v pohodlí vlastní zahrady. Venkovní fitness posilovna je vyrobena z kvalitní ocelové konstrukce s protikorozní úpravou, díky čemuž se vyznačuje dlouhou životností a skvěle odolává nepříznivým povětrnostním podmínkám. Představuje skvělé řešení i pro sportovce, kteří nemají čas chodit do posilovny a rádi tráví čas na čerstvém vzduchu.

Standardní příslušenství k fitness posilovně GetSet powerstation PS520:

  • podpěra na kliky (nosnost 100 kg, výška od země 40 cm)
  • hrazda (nosnost 100 kg, výška od země 285 cm)
  • boxovací pytel (průměr 33 cm, výška 94 cm, objem 85 litrů, max. váha 86,5 kg)
  • bradla (šířka 102 cm, vzdálenost mezi rukojeťmi 52 cm, nosnost 100 kg, výška od země 124 cm)
  • benchpress lavička z cedrového dřeva (rozměry 115*30*41 cm, nosnost 100 kg)
  • držák na činky (9 úrovní, nosnost 120 kg)
  • lezecká stěna z cedrového dřeva (rozměry 116*275 cm, 10 úchopů, nosnost 100 kg)
  • lano na šplhání (průměr 2 cm, délka 270 cm, nosnost 100 kg)
  • 2 úchyty pro posilovací lana (lana nejsou součástí balení)

Zahradní fitness posilovna je rozšiřitelná, takže si budete moci dokoupit sportovní příslušenství z řady GetSet, které potřebujete pro své tréninkové plány, jako jsou gymnastické kruhy nebo visutá hrazda. Získáte tak originální fitness centrum, ve kterém si procvičíte celé tělo a přizpůsobíte si jej podle svých potřeb. Součástí balení je praktický háček s karabinou pro uchycení sportovního příslušenství. Zahradní fitness platforma ve stylovém černém provedení se stane oblíbeným místem pro celou rodinu. 

Sportovní stanice GetSet PS520 se vyznačuje vysokou stabilitou a pevností, mohou ji najednou používat 3 osoby. Rozměry fitness posilovny jsou 437*220 cm, její výška je 297 cm. Sportovní fitness centrum je vybaveno kvalitní 6dílnou kotevní sadou, kterou je třeba zabetonovat do země (beton není součástí balení). Rozměr otvoru pro betonování je 30*30*40 cm. Rozměry opičí dráhy na lezení jsou 250*51 cm, je ve výšce 234 cm a její maximální nosnost je 100 kg. Průměr rukojetí na lezení a jejich tloušťka je 38 mm x 1,5 mm.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky a vybavení. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, mají certifikace TÜV a CE. Produkty se vyznačují originálním holandským vzhledem a nejvyšší kvalitou, vydrží ve vaší zahradě dlouhá léta a poskytnou zábavu celé rodině!

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 14 let
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.