Kreatívne tvorenie Nature Friends Multiactivity Kit Art EducaKreativní tvoření Nature Friends Multiactivity Kit Art Educa čtyři princezny s výtvarnými pracemi od 7 let

Popis produktu

Kreativní tvoření Nature Friends Multiactivity Kit Art je kreativní sada od španělského výrobce Educa pro všechny šikovné děti a zejména dívky od 7 let. V originální soupravě se nacházejí 3 různé aktivity, které umožní dětem vytvářet nádherné obrázky a naplno se ponořit do světa kreativity a fantazie. Při tvorbě obrázků si vyzkouší vyškrabávací techniku na tmavém podkladu, mozaikovou techniku s kamínky a ozdobnou techniku s třpytkami a barevnými fóliemi. K dispozici budou mít bohatou sadu příslušenství – barevné třpytky, fólie, kamínky, škrabadlo, ozdobný rámeček. Vlastnoručně si dokážou vytvořit designové doplňky do dětského pokojíčku, přičemž se zabaví na dlouhé hodiny.

Sada kreativního tvoření představuje skvělý dárek pro všechny šikovné děti, které rády vytvářejí a skládají nové věci. Všechny doplňky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a dítě dostane šanci ukázat šikovnost a představivost při vlastních výtvarných pracích, získává zdravé sebevědomí. Kreativní sada učí dítě koncentraci a trpělivosti, rozvíjí si logické myšlení a snaží se vytvořit co nejkrásnější obrázky. Rovněž si zlepšuje i jemnou motoriku, protože pracuje s různými pomůckami a doplňky. Kreativní sadu s motivem čtyř princezen si oblíbí děti na první pohled.

Dětská hra s kreativními hračkami a skládačkami rozvíjí fantazii a představivost, cit pro detail. Děti se učí vnímat jednotlivé detaily všestranně se rozvíjejí. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa kromě kreativních sad najdete i množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení30*35*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.