Motorka s přívěsem na dálkové ovládání IRC Minnie Scooter Jada růžová délka 19 cm

Popis produktu

Motorka s přívěsem na dálkové ovládání IRC Minnie Scooter v krásném růžovém provedení představuje perfektní dárek pro všechny dívky od 3 let. Stylový skútr s figurkou Minnie funguje na dálkové ovládání, dokáže se hýbat směrem dopředu a při pohybu vzad zatáčí do strany. Dálkový ovladač funguje na frekvenci 2,4 GHz, motorka dosahuje maximální rychlosti 2,5 km/h. Celková délka motorky je 19 cm, je vyrobena z pevných a odolných plastů.

Disney skútr představuje skvělou první hračku na dálkové ovládání, se kterou si děti vyzkouší svoji šikovnost a přesnost při řízení. Trénují si jemnou motoriku, reflexy a učí se odhadovat vzdálenosti. Při objíždění překážek v interiéru si rozvíjejí také logické myšlení. Populární Disney figurka Minnie jim vykouzlí úsměv na tváři, budou mít ještě větší radost z každé jízdy a podněcuje v nich rozvoj kreativity a fantazie.

Značka Jada patří mezi přední výrobce licencovaných a precizně vypracovaných figurek, odlévaných sběratelských předmětů a autíček s rádiovým ovládáním. Široký sortiment hraček v sobě spojuje vysokou kvalitu a cit pro detail, proto jsou vhodné pro děti každého věku. Produkty jsou testovány a splňují přísná bezpečnostní kritéria. Výrobce Jada při vývoji hraček spolupracuje s největšími světovými značkami v oblasti zábavy, potěší filmové a komiksové fanoušky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Celková délka19 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.