Dřevěné 3D Monument puzzle Iron Throne Educa 56 dílů od 6 let

Popis produktu

Dřevěné 3D puzzle Monument Iron Throne má spolu 56 dílků ze dřeva, se kterými se dobře manipuluje. Po složení puzzle dostanete jedinečný model Železného trůnu známého ze seriálu Game of Thrones (Hry o trůny). Rozměry poskládaného 3D puzzle jsou 24*19*19 cm. 3D puzzle je určeno pro děti od 6 let, ale určitě potěší i starších sourozenců či rodiče, kteří patří mezi fanoušky tohoto kultovního seriálu. 3D puzzle potěší zejména náročnější fanoušky skládaček, protože nejde jen o obyčejné puzzle. Když ho poskládáte, budete mít pocit, že jste sami vládci, kteří sedí na Železném trůnu.

Určitě každý zná legendární seriál Game of Thrones, který si v posledních letech získal miliony sledovatelů. 3D puzzle Educa ze dřeva mohou být vhodným dárkem pro vaše blízké, kteří patří mezi ně nebo se jimi můžete potěšit i sami. Skládání puzzle je výbornou formou aktivního trávení volného času, zlepšuje paměť, tříbí představivost, rozvíjí fantazii a zvyšuje koncentraci.

Puzzle španělské výroby Educa mají vysoce kvalitní provedení, které splní i potřeby náročného nadšence skládaček puzzle. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu24*19*19 cm
Rozměry balení39*26*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle56
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.