Moje první skříňka pokladů Perle Kaloo na mašličku

Popis produktu

Skříňka na poklady Perle Kaloo je vynikající doplněk pro každé miminko. Je to praktická skříňka s několika složkami v podobě malých zásuvek. Do skříňky pokladů můžete odkládat fotografie, první vypadlé zoubky, chrastítka a jiné drobnosti ze života vašich ratolestí. Dětská skříňka se dá pěkně uzavřít mašličkou a odložit jako vzpomínkový předmět. Když vaše děťátko vyroste, otevře si svou skříňku pokladů a podívá si, co všechno měl rád a co všechno se zachovalo z dob, kdy měl pár týdnů nebo měsíců. Skříňka je provedena v bílo-šedé barvě, proto je vhodná pro chlapce i dívky.

 

Po letech, když si vaše dítě založí rodinu, může své hračky a jiné drobnosti uloženy ve skříňce pokladů darovat svým dětem a bude z toho pěkná rodinná tradice. Dětská skříňka na poklady pochází z moderní a něžné kolekce Perle od renomovaného výrobce Kaloo. Je vyrobena z kvalitního materiálu, díky čemuž vydrží a ochrání vaše poklady po dlouhou dobu. Skříňka pokladů má rozměry přibližně jako velká kniha - 23 * 9 * 28 cm, proto se dá snadno uložit na poličku v dětském pokoji a nezabere mnoho místa.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček a doplňků pro miminka s jedinečným francouzským designem. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Uchovejte si co nejvíce drobností z dětských dob vašich ratolestí se skříňkou pokladů Kaloo, abyste měli společně po letech na co vzpomínat.

Vlastnosti

  • první skříňka pokladů pro miminko
  • kompaktní rozměry, dá se jednoduše odložit
  • několik zasouvacích složek
  • zavírání na mašličku
  • šedo-šedá barva vhodná pro kluky i holky
  • prostor na fotky, první vypadlé zoubky, chrastítka, malé hračky a podobně
  • kvalitní material
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • nádherný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu23*9*28 cm
Rozměry balení23*9*29 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.