Mini puzzle Baby Forest Janod liška/kachnička/ježek/šneček/medvídek/želva od 3 let

Popis produktu

Puzzle pro děti z kolekce Baby les francouzské značky Janod je nádherná skládačka vhodná pro děti od 3 do 6 let. Dětské mini puzzle v pestrém barevném provedení je tvořeno 12 dílky, poskládané má velikost 24*14 cm. Puzzle s motivem zvířátka: liška, kačenka, šneček, ježek, medvídek a želva rozvíjí logické myšlení, pozornost a paměť dětí. Děti pomocí tohoto pěkného puzzle poznávají zvířátka, učí se rozpoznávat barvy. Skládáním puzzle se rozvíjí jemná motorika, děti se učí vnímat vztah mezi částmi a celkem. Po složení puzzle může děťátko tvořit krátké příběhy ze života zvířátka, čímž se podporují jeho vyjadřovací schopnosti a fantazie. Dětské puzzle s 12 dílky je velmi zajímavá nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Cena za 1 puzzle.

Mini puzzle pro děti jsou hračkou, kterou se dítě zabaví doma i na cestách. Vyberte dětem jejich oblíbené zvířátko a dopřejte mu radost ze hry. Provedení puzzle s motivem zvířátka: liška, kačenka, šneček, ježek, medvídek a želva, o které máte zájem, zadejte prosím do poznámky při objednávání. Uvedená cena je za 1 provedení. Skládáním puzzle se rozvíjí motorika rukou, děti poznávají zvířátka, barvy a učí se trpělivosti. Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost dále rozvíjejí logické myšlení a paměť, děti poznávají a objevují nové předměty.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti          

  • dětské puzzle 12 dílů, 6 druhů: liška, kačenka, šneček, ježek, medvídek a želva
  • rozměry 24*14 cm
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 3 do 6 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, logického myšlení, poznávání světa
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu24*14 cm
Rozměry balení8*8*8 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,06 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.