Mikrofon 44 Cats Smoby se 4 písničkami se zvukem a světlem a s různými funkcemi od 5 let

Popis produktu

Dětský mikrofon 44 Cats z dílny předních francouzských designérů Smoby je praktický hudební nástroj pro chlapce i dívky již od 5 let. Mikrofon je vyroben v krásném oranžovém provedení s licencí italské animované série 44 Cats (44 Koček), které si oblíbily tisíce dětí. Vrchní část mikrofonu tvoří kočička Lampo, která rozveselí každého hudebníka. Hudební hračka v sobě skrývá 4 populární písničky, disponuje zvukovými i světelnými efekty. Děti se mohou těšit i na originální funkci nahrávání hlasu (60 sekund), takže si svůj hudební projev dokážou kdykoliv přehrát a pochlubit se svým rodičům a kamarádům.

Dětský mikrofon u dětí rozvíjí hudební cítění, jemnou motoriku, zlepšuje komunikační schopnosti a hlasový projev. Při interpretaci oblíbených písniček získávají děti správné základy zpěvu do budoucna, učí se trpělivosti, udržovat tempo a rytmus. S mikrofonem od Smoby objeví vaši nejmenší svůj hudební talent. Hudební hračka je vyrobena z kvalitních plastových materiálů, sametových na dotek. Dá se snadno přenášet, děti si ho mohou brát na návštěvy a ke kamarádům.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem kvalitní a originální hračky. Plast na hračkách Smoby se vyznačuje velkou odolností, příjemně oblými hranami a skvělým pocitem při hraní. Barvy na hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a kreativitu, díky čemuž se staly oblíbené u tisíců dětí. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou evropské kvality a francouzského designu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška27 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.