Meteorologická stanice předpověď počasí Weather Kit ke všem domečkům Smoby zvonkohra větroměr a srážkoměr od 24 měsíců

Popis produktu

Meteorologická stanice pro předpověď počasí Weather Kit od francouzského výrobce Smoby představuje vynikající dárek pro chlapce a dívky již od 2 let. Originální sada pro pozorování počasí obsahuje větroměr, který znázorňuje směr a rychlost větru, srážkoměr pro určení vydatnosti deště a zvonkohru, která zvukovým podnětem upozorní dítě na sílu větru. Ukazatele počasí lze připevnit ke všem domečkům Smoby a přinášejí tak novou možnost jejich využití. Chlapci a dívky se při hře na meteorology učí pozorovat přírodní cykly, získávají realistické zážitky a pozitivní vztah k přírodě.

Dětská meteorologická sada je vyrobena z pevných a odolných plastů se zaoblenými hranami, zajišťují dětem při hře maximální bezpečnost. Děti se při hře na povolání přibližují světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti. Učí se, jak fungují meteorologické pomůcky, zlepšují si logické myšlení a představivost. Zahrají si s nimi i se svými sourozenci a kamarády, společně analyzují počasí a zlepšují si komunikační dovednosti a schopnosti. Meteorologická sada lze jednoduše připevnit na střechu domků Smoby.

Francouzský výrobce Smoby přináší dětem kvalitní hračky již celá desetiletí. Hračky Smoby mají pestré barvy a proto podněcují dětskou fantazii a představivost, pomáhají jim rozvíjet jemnou motoriku a sebevědomí. Mají také oblé hrany, které chrání děti před zraněním. Plast na hračkách Smoby je sametový na dotek, jsou zárukou francouzské kvality, bezpečnosti a originality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení19*10*26 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.