Plyšový medvěd na mazlení Doudou Gaston Bear Classique Filoo Kaloo 20 cm v dárkové krabici od 0 měsíců

Popis produktu

Plyšová panenka medvěd Gaston z populární edice Filoo od francouzské společnosti Kaloo je vhodný dárek pro nejmenší miminka již od narození. Plyšový medvídek na mazlení s výškou 20 cm v hnědém provedení má na bříšku obrázky se zimním motivem a hlavičku mu chrání před chladem teplá kapuce. Měkoučký a hebký Gaston se stane nerozlučným společníkem pro miminka, jeho trojúhelníkový tvar umožňuje dětem na něj snadno dosáhnout a zkoumat ho dotyky a kousáním. Díky elegantní dárkové krabici potěšíte své nejbližší při jakékoliv příležitosti.

Edice Filoo představuje populární plyšové hračky v zimním období – medvěda Gastona a mývala Leona, které jsou jemné, hebké a měkoučké k dětské pokožce, ideální na mazlení dětí. Zachycují vůni dítěte, což je velmi důležité hlavně v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu při hračce cítí bezpečně. Při plyšové hračce se netřeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška20 cm
Rozměry balení23*8*25 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.