Malý zahradník zelenina Nature Educa Tomato, Lettuce, Rocket se zahradnickými potřebami od 5 let

Popis produktu

Dětská hra Malý zahradník je nejen výborná hra pro děti od 5 let, ale i skvělý způsob jak děti naučit spoustu nových věcí o pěstování a růstu rostlinek. Děti si se sadou Malý zahrádkář mohou vypěstovat svou vlastní zahrádku, v níž budou mít tři druhy zeleniny: rajče, salát a rukola. Souprava pro pěstování je vhodná pro všechny děti od 5 let. Součástí dětské zahradnické sady je vše, co potřebuje pravý zahradník do své zahrádky - 3 květináče bílé barvy se zelenými nožičkami, 3 druhy semínek, zemina (jeden litr), lopatka na přesazování rostlin, konvička, zapichovací tabulky k označení druhu rostliny, zahrádkářský poradce s radami jak nejlépe vypěstovat rostlinky. V příručce najdou vaši malí zahrádkáři zajímavé informace o pěstování a různé tipy na pěstování.

Všechny tři druhy rostlin, které si vaši malí zahrádkáři vypěstují, mohou pak spolu s vámi využít při vaření v kuchyni. Děti milují realistické hračky, tato souprava je určitě nepřestane bavit a budou s láskou pěstovat své vlastní rostlinky. Zahradnická sada pro děti obsahuje vše na pěstování, růst a učení se o rostlinách. Děti si jednoduše nasypou zeminu do květináčů, zasadí semínka, polévají je, zajistí jim dostatek světla a vláhy. Každý květináč si mohou označit praktickou tabulkou, na kterou napíší název zasazené rostlinky. Dětská hra Malý zahrádkář je dokonalou zábavou pro řadu dětí, které se mohou společně starat o rostlinky a učit se nové věci.

Pokud vaše děti nemají možnost být v opravdové zahradě, sada Malý zahrádkář je dokonalou náhradou. Při pěstování barevných kytiček se děti naučí vše o péči o rostlinky, učí se odpovědnosti. Začnou si více vážit i ovoce a zeleninu, kterou dostávají každý den na stůl. Protože si budou více uvědomovat jak těžké je něco vypěstovat. Výrobce Educa je španělská společnost, která se zabývá výrobou puzzle, společenských a edukačních her pro všechny věkové kategorie. S výrobcem Educa se vaše děti nejen zabaví, ale i se hodně naučí.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení39*30*10 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.