Malý zahradník bylinky Nature Educa Strawberry, Mint, Basil se zahradnickými potřebami od 5 let

Popis produktu

Malý zahradník Educa Nature je fantastická hra pro děti od 5 let, se kterou si vypěstují své vlastní rostlinky. Ty mohou později tvořit výzdobu v dětském pokoji či obývacím pokoji, ale využijete je i při vaření a pečení. Děti si s touto jedinečnou sadou Malý zahrádkář mohou vypěstovat svou vlastní zahrádku, ve které budou mít tři druhy rostlin: bazalka, máta a jahoda. Součástí dětského zahradnické sady je vše, co potřebuje správný zahrádkář - 3 bílé květináče, 3 druhy semínek, zemina (jeden litr), lopatka na přesazování, konvička, zapichovací tabulky k označení druhu rostliny a zahrádkářský poradce.

Zahrádkářská příručka obsahuje rady jak nejlépe vypěstovat rostlinky, zajímavé informace o pěstování a různé tipy na pěstování. Děti si jednoduše nasypou zeminu do květináčů, zasadí semínka, polévají je, zajistí jim dostatek světla a vláhy. Každý květináč si mohou označit praktickou tabulkou, na kterou napíší název zasazené rostlinky. Záhradnícka souprava pro děti obsahuje vše na pěstování, růst a učení se o rostlinách. Celá souprava pro malé zahradníky je velmi realistická, děti se budou cítit jako opravdoví zahrádkáři.

Při pečlivém pěstování budou dětem odměnou bylinky, které se hodí například na parapet oken. Bylinky využijí i šikovné maminky či tatínkové při vaření nebo pečení. Pokud vaše děti nemají možnost být v opravdové zahradě, sada Malý zahrádkář je dokonalou náhradou. Při pěstování bylinek, které se dají využít i v kuchyni, se děti naučí vše o péči o rostlinky, učí se odpovědnosti. Začnou si více vážit i ovoce a zeleninu, kterou dostávají každý den na stůl. Protože si budou více uvědomovat jak těžké je něco vypěstovat. Výrobce Educa je španělská společnost, která se zabývá výrobou puzzle, společenských a edukačních her pro všechny věkové kategorie. S výrobcem Educa se vaše děti nejen zabaví, ale také se hodně naučí.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení39*30*10 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.