Magnetická tabule Magnetic Diary – Une Belle Journee Janod ve francouzštině

Popis produktu

Magnetická tabule Magnetic Diary Une Belle Journee je pěkná hračka vhodná pro děti od 3 do 6 let. Magnetická hračka pro děti je nádhernou pomůckou pro vaše ratolesti, která jim pomůže zorientovat se a naučit se měsíce, dny v týdnu, počasí a dokonce i pochopit nálady, které provázejí lidský život. Diář je ve francouzštině a dá se pověsit na zeď. Obsahuje celkem 68 pestrobarevných magnetek s číslicemi, názvy dnů a měsíců, náladami a obrázky počasí. Ve vrchní části se zaznamenává den a datum, pod ním nálada děťátka a počasí. Je to skvělá vzdělávací pomůcka, která učí dítě dny, měsíce a počasí. Dále mu pomůže při rozšiřování slovní zásoby francouzského jazyka a také při rozpoznávání vlastních pocitů.

Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Děti se učí nová slova, rozlišují své pocity, rozšiřují si slovní zásobu v cizím jazyce. Tato dětská hračka Janod je skvělým doplňkem do každého dětského pokoje, ale také výborným společníkem pro vzdělávání.

Janod je výrobce, jehož historie sahá do roku 1970 a zabývá se výrobou prvotřídních hraček pro děti s francouzským designem. Jsou to nejen zábavné hračky, ale i prostředky na rozvoj inteligence dětí. Hračky pro děti JANOD splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • magnetická tabule – diář
  • rozměry 36*36 cm
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 6 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, učení se nových slov
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu36*36 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.