Školní oboustranná magnetická tabule Activity Smoby s 80 doplňky modrá/růžová

Popis produktu

Školní magnetická tabule Activity Smoby je oboustranná tabule s krásnými 80 doplňky. Je vhodná pro děti od 3 let, v tematické modré nebo růžové barvě. Jedna strana tabule je magnetická, kam si děti pomocí fixky mohou kreslit různé barevné domečky, autíčka či jiné předměty. Bohatá výbava zahrnuje také magnetická písmenka a číslice. Nechybí ani matematické značky, děti se tedy mohou učit sčítání či malou násobilku hravým způsobem. Druhá strana tabule je určena na klasické kreslení křídou, děti si mohou vyzkoušet psaní písmen či kreslení barevné duhy. Školní tabule Activity Smoby je vyrobena z kvalitního materiálu, který je lehký a zároveň odolný. Rodiče se o stabilitu magnetické tabule nebudou muset bát, protože nohy podstavce jsou vybaveny protiskluzovou ochranou.

Rozvíjejte kreativitu

Magnetická školní tabule Smoby rozvíjí dětskou fantazii a představivost. Vaše děti budou mít určitě spoustu nápadů, jak co nejlépe využít přiložené doplňky. Mohou použít fixku a k dispozici budou mít i 6 barevných kříd. Součástí balení je i hadřík na čištění tabule a zmíněné magnetky.
V boční části se nachází také barevný držák pro uložení všech magnetek, aby je děti měly pěkně po ruce. Celková výška tabule je 105 cm. Tabuli mohou rodiče velmi snadno rozložit či složit a přesunout na jiné místo, například i v létě na zahradu.

O Smoby

Francouzský výrobce Smoby, který patří mezi přední výrobce dětských hraček, se vyznačuje vysokou kvalitou svých hraček s poutavým designem, který milují děti po celém světě. Všechny výrobky od Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Rodiče se tak mohou spolehnout na to, že se jejich ratolestem dostane do rukou opravdu kvalitní a bezpečná hračka. Do poznámky při objednávce specificky uveďte, o jakou barvu máte zájem: modrá/růžová.

Vlastnosti

  • kvalitní a stabilní konstrukce
  • atraktivní francouzský design
  • bohatá výbava až 80 doplňků
  • oboustranná školní tabule
  • magnetky – písmenka a číslice
  • vhodná pro děti od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu52*54*105 cm
Celková výška105 cm
Rozměry balení55*10*60 cm
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,6 kg
Note2 x
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.