Magnetická tabule stírací Crea Pocket Janod se zvířátky od 3 let

Popis produktu

Magnetická tabule stírací Crea Pocket Janod se zvířátky je krásná hračka vhodná pro děti od 3 do 8 let. Magnetická tabulka pro děti s pestrými barvami představuje skvělé středisko dětské zábavy a aktivity. Tabulka je nejen magnetická, ale dá se po ní i psát a kreslit speciálním perem. Děti mohou cokoli setřít, a pak to zase nakreslit. Malí umělci tak mohou své obrázky opravovat a překreslovat. Zvířecí motivy a pestré barvy podněcují dětskou představivost a fantazii. Magnetická stírací tabulka je nadčasová hračka, která zaujme mnoho generací a spoustu zábavy s ní zažijí děti i jejich rodiče. Všechny hračky Janod jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Francouzská společnost Janod produkuje unikátní dětské hračky a doplňky. Hračky Janod jsou inspirované francouzským designem a jsou nejen zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti.

Všechny výrobky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Děti si rozvíjejí svou fantazii, představivost a kreativitu, to vše hravým způsobem. Díky jedinečnému designu, kvalitnímu materiálu a nekonečným možnostem pro zábavu této hračce neodolá žádné dítě a zabaví se při ní na velmi dlouhou dobu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu14*0,5*16 cm
MechanickéAno
MagnetickéAno
Barvapestrobarevná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.