Magnetická školní tabule 2v1 Smoby Fireman Sam oboustranná s 16 doplňky

Popis produktu

Dětská oboustranná tabule Fireman Sam na kreslení a psaní, je vhodná pro děti a zejména chlapce od 3 let. Kvalitní magnetická školní tabule je vyhotovena v pěkném modro-červeno-žlutém provedení s motivem oblíbeného animovaného hrdiny požárníka Sama, kterého znají děti po celém světě. Tabule je oboustranná, což umožňuje dítěti kreslit na tabuli křídami, a z druhé strany píše a kreslí pomocí smazatelné fixky. Balení dětské tabule obsahuje doplňky jako černou smazatelnou fixku a sadu barevných kříd. Rozměry tabule pro děti jsou 48*34*102 cm. Výška tabule se stojanem je 102 cm. Dětské kresby se z obou stran dají setřít hadříkem.

Tabule pro děti se dá použít i samostatně na zavěšení, nebo může stát na praktickém podstavci. Na vrchní části tabule se nachází držák na papír, který je krásně zdobený barevným motivem z dětské pohádky Požárník Sam, který odvážně bojuje proti požárům a zachraňuje lidi, přičemž zažívá různá dobrodružství. Tabule je svým provedením vhodná zejména pro chlapce a svou barevnou kombinací představuje perfektní doplněk do dětského pokojíčku. Pod tabulí se nachází držák, polička s přihrádkami na křídu, která zároveň zachycuje prach z křídy. Tabule se dá složit a zabírá málo místa.

Balení navíc obsahuje sadu obrázků na vybarvování s motivem požárníka Sama. Tato praktická hračka u dětí rozvíjí kreslicí schopnosti, manuální zručnost, učí se ovládat tužku a křídu, počítat a psát. Tato dětská pomůcka na kreslení také pomáhá rozvíjet umělecké vlohy, dětskou fantazii a představivost. Díky množství doplňků je tato hračka skvělým pomocníkem pro děti v předškolním a raném školním věku. Smoby je francouzský výrobce dětských hraček s dlouholetou tradicí a je zárukou kvality a precizního zpracování. Produkty Smoby splňují přísné evropské normy.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu48*34*102 cm
Celková výška102 cm
Rozměry balení50*10*65 cm
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,82 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.