Magnetická mapa Velká Británie Magnetic Janod 80 magnetů od 7 let

Popis produktu

Magnetická mapa Magnetic Velká Británie francouzské značky Janod je pěkná hračka vhodná pro děti od 7 do 12 let. Magnetická hračka je skvělá pomůcka, pomocí které děti poznávají země jako Velká Británie a Irsko. Mapa pro děti spolu obsahuje 80 dřevěných dílků puzzle (města, stavby, rostliny, zvířata atd.), které mají své přesné místo na mapě, děti si také mohou rozšiřovat slovní zásobu anglického jazyka. Rozměry hračky jsou 36*1*37 cm. Díky úžasným detailům a krásným barvám máte zaručeno, že děťátko se o Velké Británii a Irsku naučí spoustu věcí a dlouho si to uchová v paměti. Děti si prostřednictvím této pomůcky určitě zamilují zeměpis, mapa je kromě toho také výborným doplňkem do každého dětského pokoje. Magnetická mapa je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Dopřejte dětem tuto naučnou a zajímavou hračku, při které se zabaví a také získá nové poznatky o Velké Británii.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. S touto pěknou hračkou se dítě učí různé věci o zemích Velké Británie a Irska, vzdělává se velmi hravým a zábavným způsobem. Možností na rozvoj dítěte je s touto hračkou mnoho. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neodštěpovalo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Společnost Janod přináší dětem originální hračky, které jsou inspirované francouzským designem. Hračky Janod jsou nejen zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • magnetická mapa Velká Británie
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • obsahuje 80 dřevěných dílků s různými detaily
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 7 do 12 let
  • rozměry 36*1*37 cm
  • ideální na učení se geografie, rozšiřování slovní zásoby
  • dekorace do dětského pokoje
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu36*1*37 cm
Rozměry balení36*1*37 cm
MagnetickéAno
Hmotnost1,06 kg
Dílky puzzle80
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.