Magnetická mapa světa Animals Magnetic World Map Janod 201 magnetů od 5 let

Popis produktu

Magnetická mapa světa Animals Magnetic World Map je pěkná hračka vhodná pro děti od 5 do 12 let. Magnetická hračka je skvělá pomůcka pro děti na učení se o zvířátkách, které žijí v různých částech světa. Mapa světa pro děti spolu obsahuje 201 magnetek se zvířátky, které jsou barevně odlišeny podle kontinentů. Díky úžasným detailům a krásným barvám máte zaručeno, že děťátko se o zvířátkách naučí spoustu věcí a dlouho si to uchová v paměti. Děti si prostřednictvím této pomůcky určitě zamilují zeměpis, mapa je kromě toho také výborným doplněk do dětského pokoje. Magnetická mapa se zvířátky je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika. Při mapě světa se dítě učí různé věci o zemích na všech kontinentech, vzdělává se velmi hravým a zábavným způsobem. Možností na rozvoj dítěte je při této hračce mnoho. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem při učení se o světě a také krásným doplněk v dětském pokoji každého dítěte.

Janod je symbolem originálních dětských hraček, které jsou inspirované francouzským designem. Hračky Janod jsou nejen zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • magnetická mapa světa
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • obsahuje 201 magnetek se zvířátky
  • vhodná pro děti od 5 do 12 let
  • ideální na učení se geografie, ale i na ozvláštnění dětského pokoje
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu72*0,6*46 cm
Tloušťka puzzle0.6 cm
MagnetickéAno
Dílky puzzle201
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.