Magnetická mapa světa World Map Italian Version Magnetic Janod 92 magnetů od 5 let

Popis produktu

Dřevěná mapa Magnetic World Map Italian Version je pěkná hračka vhodná pro děti od 5 do 12 let. Magnetická hračka je skvělá pomůcka pro děti na učení se zemích světa, o všech kontinentech. Mapa světa pro děti spolu obsahuje 92 dílků puzzle (města, státy, stavby, rostliny, atd), které mají své přesné místo na mapě, děti si také mohou rozšiřovat slovní zásobu italského jazyka. Díky úžasným detailům a krásným barvám máte zaručeno, že děťátko se o státech naučí spoustu věcí a dlouho si to uchová v paměti. Děti si prostřednictvím této pomůcky určitě zamilují zeměpis, mapa je kromě toho také výborným doplněk do každého dětského pokoje. Magnetická mapa je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Při mapě světa se dítě učí různé věci o zemích na všech kontinentech, vzdělává se velmi hravým a zábavným způsobem. Možností na rozvoj dítěte je při této hračce mnoho. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Francouzská společnost Janod je známá originálními dřevěnými hračkami s francouzským designem. Hračky této značky jsou nejen velmi zajímavé a zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají hračky i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu společnosti Janod dokazuje i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti

Vlastnosti

  • magnetická mapa světa v italštině
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • obsahuje 92 magnetek s různými detaily o zemích světa
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 5 do 12 let
  • ideální na učení se geografie, rozšiřování slovní zásoby v italštině
  • dekorace do dětského pokoje
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu77*1*46 cm
Tloušťka puzzle1 cm
MagnetickéAno
Dílky puzzle92
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.