Magnetická mapa Francie France Map Magnetic Janod 94 magnetů od 7 let

Popis produktu

Dřevěná magnetická mapa Magnetic France Map je pěkná hračka vhodná pro děti od 7 do 12 let. Magnetická hračka pomůže i v průběhu učení zeměpisu, protože děti se mohou hravým způsobem naučit spoustu nových věcí o Francii a o všech jejích regionech. Mapa Francie pro děti obsahuje 94 dílků puzzle (regiony s obrázky, které je charakterizují), které mají své přesné místo na mapě. Díky úžasným detailům a krásným barvám máte zaručeno, že děťátko se o tomto nádherném státě naučí spoustu věcí a dlouho si to uchová v paměti. Děti si prostřednictvím této pomůcky určitě zamilují zeměpis, mapa je kromě toho také výborným doplňkem do každého dětského pokoje. Magnetická mapa je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. S mapou této evropské země se dítě učí různé zeměpisné věci, vzdělává se velmi hravým a zábavným způsobem. Možností na rozvoj dítěte je u této hračky mnoho. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neodštěpovalo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Janod je renomovaná francouzská společnost zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se ve zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu této francouzské značky dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • magnetická mapa Francie
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • obsahuje 94 magnetek s různými detaily o Francii
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 7 do 12 let
  • ideální na učení se geografie hravým způsobem
  • dekorace do dětského pokoje
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • nadčasový francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu36*1*36 cm
MagnetickéAno
Dílky puzzle93
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.