Magnetická kniha Moduloform Magneti'Book Janod a 30 karet

Popis produktu

Magnetická kniha Magneti'Book Moduloform je zajímavá skládačka v knize vhodná pro děti od 3 do 8 let. Skládačka s magnety má originální a maximálně zajímavý design, který upoutá každého malého rošťáka. Zabavte vaše děti skládáním obrázků z magnetických dílků podle předlohy. Dítě skládá různé barevné obrazce, nejprve podle předlohy a pak podle vlastní fantazie. Magnetická dětská hračka obsahuje 30 kartiček s předlohami a 43 magnetických dílků, ideální na učení se barev a tvarů. Praktické balení zajistí, že se hračka dá pohodlně přenášet, děti se s ní zabaví nejen doma, ale i na dlouhých cestách. Magnetická kniha pro děti je krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny výrobky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Děti si rozvíjejí svou fantazii, představivost a kreativitu, to všechno hravým způsobem. Díky jedinečnému designu, kvalitnímu materiálu a nekonečným možnostem pro zábavu této hračce neodolá žádné dítě a zabaví se při ní na velmi dlouhou dobu.

Janod je společnost, která produkuje unikátní dětské hračky a doplňky. Hračky Janod jsou inspirované francouzským designem a jsou nejen zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • magnetická kniha se zajímavým motivem
  • 30 kartiček s předlohami a 43 magnetických dílků
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, fantazie a kreativity
  • v praktickém balení vhodném i na cesty
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*4*26,5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.