Magnetická kniha Fashion Magneti'Book Janod a 8 karet

Popis produktu

Janod magnetická kniha Magneti'Book Fashion je krásná hračka vhodná pro děti od 3 do 8 let. Magnetická skládačka ve tvaru knihy má pestrobarevný motiv, který dětí zaujme. Zabavte vaše děti skládáním obrázků z magnetických dílků podle předlohy. Dítě vybírá různé oblečení pro chlapce a dívku na knize, nejprve podle předlohy a pak podle vlastní fantazie. Magnetická dětská hračka obsahuje 8 kartiček s předlohami a 36 magnetických dílků. Praktické balení zajistí, že se hračka dá pohodlně přenášet, děti se s ní zabaví nejen doma, ale i na dlouhých cestách. Magnetické kniha pro děti je krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny výrobky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Děti si prostřednictvím skládačky rozvíjejí svou představivost, fantazii a kreativitu, vzdělávají se hravým způsobem. Díky jedinečnému designu, kvalitnímu materiálu a nekonečným možnostem pro zábavu této hračce neodolá žádné dítě.

Janod je renomovaná francouzská společnost, jejíž historie sahá do roku 1970. Zabývá se vývojem prvotřídních hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou této francouzské značky stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  •     magnetická kniha se zajímavým motivem
  •     obsahuje 8 kartiček s předlohami a 36 magnetických dílků
  •     ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  •     vhodná pro děti od 3 do 8 let
  •     ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, učení se násobilky a jednoduchých počtů
  •     v praktickém balení vhodném i na cesty
  •     v pestrých barvách, které děti zaujmou
  •     splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  •     atraktivní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*4*26,5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.