Magnetická kniha 1, 2, 3 Magneti'Book Janod a 10 karet

Popis produktu

Magnetická kniha Magneti'Book 1, 2, 3 je krásná hračka vhodná pro děti od 3 do 8 let. Magnetická skládačka ve tvaru knihy má pestrobarevný motiv, součástí je 10 kartiček s předlohami, 45 magnetek a tabulka s násobilkou. Ještě nikdy nebylo počítání takové hravé a zábavné. Magnetická hračka je ideální pro všechny děti, které se rády učí nové věci a nesnášejí nudu. Praktické balení zajistí, že se hračka dá pohodlně přenášet, děti se s ní zabaví nejen doma, ale i na dlouhých cestách. Magnetická kniha pro děti je krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny výrobky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Děti se učí násobilku, rozlišují barvy, vzdělávají se hravým způsobem. Díky jedinečnému designu, kvalitnímu materiálu a nekonečným možnostem pro zábavu této hračce neodolá žádné dítě.

Janod píše svou historii již od roku 1970 a zařadila se k předním společnostem, které se věnují vývoji prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Hračky Janod jsou robustní, stabilní a pevné. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Výrobky značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy. Za kvalitou této francouzské značky stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

 Vlastnosti

  • magnetická kniha s násobilkou
  • součástí je 10 kartiček s předlohami, 45 magnetek a tabulka s násobilkou
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, učení se násobilky a jednoduchých počtů
  • v praktickém balení vhodném i na cesty
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*4*26,5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.