Magnetická anatomie Bodymagnet Janod 76 kartonových magnetických dílků od 7 let

Popis produktu

Magnetická anatomie Bodymagnet je krásná vzdělávací hračka vhodná pro děti od 7 do 12 let. Je to fantastická pomůcka na poznávání lidského těla, pro všechny zvídavé děti. Rozměry tabule jsou 26*41,5*0,5 cm. Pomocí puzzle objevují jednotlivé části a soustavy našeho těla, mohou poskládat tělo, kostru, orgány a svaly. Mohou se učit, jak se jednotlivé části těla přeloží do 11 jazyků: angličtina, němčina, francouzština, španělština, holandský, baskický, katalánský, italský, ruský, dánský a japonský jazyk. Je to cizojazyčná hra. Magnetická tabule Lidské tělo se dá zavěsit na stěnu a v balení naleznete i dřevěné ukazovátko. Tato úžasná pomůcka na vzdělávání obsahuje celkem 76 kartonových magnetických dílků puzzle a předlohy v různých jazycích. Anatomická magnetická tabule je nadčasová hračka a pomůcka na učení, která nikdy nevyjde z módy, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny výrobky Janod mají edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální rozvoj dětí. Děti se pomocí tabule učí vše důležité o lidském těle, rozšiřují si slovní zásobu v různých cizích jazycích. Manipulací s puzzle a kartičkami se rozvíjí jemná dětská motorika. Díky jedinečnému designu, kvalitnímu materiálu a nekonečným možnostem pro učení této magnetické anatomii neodolá žádné dítě. Je to skvělá pomůcka na biologii pro základní školy.

Janod je společnost, která produkuje unikátní dřevěné hračky a doplňky. Hračky Janod jsou inspirované francouzským designem a jsou nejen zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • magnetická tabule s anatomií lidského těla
  • obsahuje 76 kartonových magnetických dílků lidského těla, 4 předlohy v 11 jazycích, dřevěné ukazovátko
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 7 do 12 let
  • ideální na učení se o lidském těle, rozšiřování slovní zásoby v cizích jazycích
  • dá se pověsit na zeď
  • skvělá pedagogická pomůcka do školy
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
  • cizojazyčná hra v 11 jazycích
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu26*0,5*41,5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.