Lékařský vozík Medical Smoby s kufříkem a 16 doplňky

Popis produktu

Lékařský vozík pro děti Medical s kufříkem je pěkná a moderní hračka pro všechny děti, které si rády hrají na lékaře. Vozíkem s lékařským náčiním potěšíte dívky i chlapce od 3 let. Vozík pro malé doktory je vyroben z odolného a kvalitního plastu, který je jemný na dotek. Všechny hrany této u dětí oblíbené hračky jsou zaoblené, a proto je pro hru dětí maximálně bezpečný. Červeno-bílé barevné provedení a nápis Medical ho přibližuje k originálnímu doktorskému vozíku, který děti vidí u lékařů. Dětský vozík s lékařským náčiním je vysoký 56 cm a jeho celkové rozměry jsou 31*32*56 cm. Díky 2 kolečkům se jednoduše přesouvá a malý doktor si ho může vzít jednoduše ke svým pacientům.

Součástí této zábavné, ale současně i vzdělávací hračky je žlutý lékařský kufřík, ve kterém má doktor pro své pacienty všechno potřebné náčiní. V kufříku děti najdou fonendoskop, kladívko, nůžky, injekci, teploměr, náplasti, léky, ale také infuzi pro podání nezbytných léků. Vše si může uložit do lékařského kufříku žluté barvy s rukojetí na přenášení. Dětský lékařský vozík obsahuje celkem až 16 doplňků, které dělají hru na lékaře a pacienta ještě více reálnější. S touto hračkou si vaše dítě může hrát dlouhé hodiny, ale kromě zábavy se dítě i přiučí různým medicínským znalostem, naučí se, co dělat v případě úrazu a jak podat první pomoc.

Dětský vozík pro malé doktory se žlutým kufříkem od francouzského výrobce Smoby podléhá nejpřísnějším evropským standardům. Plast na hračkách Smoby je jemný k dětským ručkám, je to plast sametový na dotek. Hračky Smoby mají zaoblené hrany, aby byly děti při hrách chráněny. Smoby je známý francouzský výrobce, který se již léta pyšní výrobou kvalitních a originálních plastových hraček. Hračky Smoby splňují i ​​ty nejpřísnější evropské standardy. Chcete-li pro své děti kvalitní a bezpečnou hračku, vyberte si hračky z dílny francouzské společnosti Smoby.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu31*32*56 cm
Celková výška56 cm
Rozměry balení39*19*58 cm
Celková délka31 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.