Lékařská taštička Large Coral Doctor Set Mon Grand Poupon Corolle se zvukem pro 36-42 cm panenku od 24 měs

Popis produktu

Lékařská taštička Large Coral Doctor Set pro panenku Mon Grand Poupon z dílny francouzské značky Corolle vyléčí panenku vašeho děťátka raz dva. Jako jediný eshop na trhu pomůžeme vašemu děťátku vyléčit nemocnou panenku Corolle, kterou trápí zvýšená teplota, nachlazení nebo jiná choroba. Lékařská taštička Large Coral Doctor Set pro panenku o velikosti 36-42 cm má nádherný francouzský design a je vyrobena z prvotřídních materiálů. Děti v ní najdou až 6 lékařských pomůcek - stetoskop, injekci, teploměr, tlakoměr, kapky a bandáž na ruku. Lékařské pomůcky pro malou doktorku či doktora navíc vydávají realistické zvuky, takže léčení pacienta-panenky bude připomínat situaci ve skutečné lékařské ordinaci.

Tato skvělá lékařská taštička Large Coral Doctor Set s jedinečným designem je vyrobena z prvotřídních materiálů a hru s panenkou posune na vyšší úroveň. S nádhernými lékařskými pomůckami pro panenku se děti přiblíží světu dospělých a naučí se spoustu nových věcí. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mj poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky léčit, krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček. Přesvědčte se o tom sami díky této krásné lékařské taštičce s doplňky.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • lékařská taštička pro panenku
  • vydává realistické zvuky
  • pro panenky s velikostí 36-42 cm
  • od 24 měsíců
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení6*30*40 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,23 kg
Barvabílá
Vhodné pro panenku36 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.