Kojenecké lehátko Evolutive Compact Baby Seat II Beaba Heather Grey šedé skládací od 0 měsíců

Popis produktu

Přivítejte v naší nabídce lepší, hezčí a modernější verzi kojeneckého lehátka Beaba! Kojenecké lehátko Beaba Evolutive Compact Baby Seat II je lehké, kompaktní a pohodlné lehátko, které si vaše miminko okamžitě zamiluje! Lehátko Beaba je vhodné pro dětičky již od narození, ale díky svému evolučnímu řešení ho s radostí využijí i starší děti. Lehátko má intuitivní systém skládání a rozkládání, který se podobá na deštníku. Při rozložení se lehátko automaticky uzamkne, a to díky jedinečnému patentu Beaba. Kompaktní tvar a nízká hmotnost činí z lehátka ideálního společníka na cestování a nezabírá mnoho místa ani doma. Nohy lehátka jsou široce rozmístěny, díky čemuž je lehátko stabilní. Pouzdro lehátka má praktické rukojeti, za které můžete lehátko uchopit a bez problémů přenést. Obrovskou výhodou lehátka Beaba Evolutive je skutečnost, že roste s dětmi. Malým dětem od narození do 9 kg poslouží jako pohodlné lehátko a děti od 12 měsíců do 30 kg ho využijí jako křeslo.

Maximální pohodlí

Lehátko Beaba v krásných odstínech šedé barvy je vyrobeno z měkkého materiálu a má i polštářek na ležení pro novorozence. Ten je ergonomicky tvarovaný a má opěrku na hlavičku, která dětem poskytuje optimální oporu. Dětičky se na této podložce cítí pohodlně a bezpečně, a to nejen v útlém kojeneckém věku. Lehátko Beaba má tříbodový bezpečnostní pás, takže je maximálně bezpečné a malá miminka se z něj nesklouznou, ani když se hýbou. Polštářek pro novorozence se dá po čase vyjmout a děti mají větší volnost pohybu, už nepotřebují opěrku hlavičky. Ve vyšším věku se dá odepnout i bezpečnostní pás a děti využívají lehátko jako pohodlné křeslo. Potah lehátka lze prát v pračce na jemném programu a polštářek pro novorozence doporučujeme prát ručně.

O Beaba

Prestižní francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojení rodiče, ale i odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce šikovných designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • lehátko pro děti Beaba
  • vhodné od narození
  • s polštářkem pro novorozence
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • intuitivní systém skládání
  • moderní francouzský design
  • kvalitní produkt značky Beaba
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu64*74*60 cm
Celková výška60 cm
Rozměry balení32*21*110 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,5 kg
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.