Lavice na psaní a kreslení Modulo Space Desk Smoby magnetická/na křídu oboustranná skládací s 80 doplňky

Popis produktu

Lavice na psaní a kreslení Modulo od francouzského Smoby je vyrobena z masivního bukového dřeva v kombinaci s pevnými a odolnými plasty, díky čemuž vydrží vašim dětem dlouhá léta. Školní lavice se dá složit za 5 sekund bez nářadí a po složení nezabírá mnoho místa. Chlapci i děvčata od 3 let ocení bohatou sadu 80 doplňků, mezi nimiž se nachází smazatelná černá fixka, magnetická písmenka, číslice a matematické znaky, hadřík na utírání tabule a 6 barevných kříd. Oboustranná tabule umožňuje dětem kreslit na ni z obou stran, z jedné strany na magnetickou bílou tabuli, a z druhé strany na klasickou černou tabuli křídou.

Psací deska se dá nadzvednout kolmo, a tak na ni mohou kreslit najednou dvě děti ze dvou stran. Jedno dítě může sedět na lavici, kreslit si obrázek a hrát si na malíře, druhé si zahraje na povolání učitele, stojí u tabule a dává svým kamarádům příklady z matematiky nebo je zkouší z abecedy. Pod kolmou psací deskou se nachází velký úložný prostor, který se dá naplnit množstvím kříd, fixek a magnetek. Plocha na psaní je oboustranná, a proto se dá kdykoliv měnit podle potřeb dítěte. Tabule se dá položit na stojan i vodorovně, díky čemuž dítě získá nové možnosti kreslení, přičemž si psací potřeby odloží do boční přihrádky.

Lavice s pohodlným sedadlem a velkou plochou na kreslení poskytne vašim dětem spoustu radostných chvil. Kreslení a psaní rozvíjí fantazii a výtvarné vlohy dítěte, chuť učit se nové informace a tvořit. Dítě si zlepšuje jemnou motoriku, nabírá jistotu při práci s psacími potřebami, učí se trpělivosti a koncentruje se na výsledek. Lavice s tabulí je v krásné světlé barvě přírodního dřeva v kombinaci s modrými a oranžovými detaily. Na lavici se v případě potřeby dokážou posadit i 2 děti. Rozměry produktu jsou 64*60*91 cm. Dětskou lavici Smoby taktéž ocení i děti v předškolních zařízeních, pomůže jim s přípravou na skutečné vyučování.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem edukativní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu64*60*58-91cm
Celková výška58 - 91 cm
Výška pracovní plochy58 cm
Rozměry balení68*12*59 cm
Výška sedací plochy27 cm
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,6 kg
Barvabéžová
Set produktůNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.