Lavice na kreslení Magical Desk Smoby Kresli a smaž se 3 odkládacími prostory a 12 doplňky od 24 měsíců

Popis produktu

Lavice na kreslení Magical Desk od francouzského výrobce Smoby potěší všechny malé umělce již od 2 let. Dětská lavice Kresli a smaž je vybavena praktickou tabulkou, na kterou si dětičky mohou kreslit různé obrázky, procvičovat si psaní čísel, písmen a poté je jednoduše smažou. Chlapci a dívky budou mít k dispozici sadu 12 doplňků, mezi kterými se nachází smazatelná fixka, hadřík na utírání tabule a blok s obrázky, které si mohou vybarvovat. Dítě tak získá široké pole působnosti, objevuje svůj talent a výborně se zabaví.

Školní lavice má robustní a stabilní konstrukci, přičemž v sobě skrývá až 4 odkládací prostory pro doplňky. Největší úložný prostor se nachází přímo pod tabulí, děti si do něj mohou uložit obrázky k vybarvování. Další odkládací plochy jsou umístěny nad tabulí, kam si děti po kreslení uklidí všechny nástroje a doplňky, se kterými právě pracují. Pracovní plocha je provedena tak, aby dětem poskytla správný úhel kreslení a malování. Pohodlné ergonomické sedátko v kombinaci s opěrkou nohou dopřeje dětem při jejich tvorbě komfort a správné zdravé sedací návyky.

Dětská lavice s tabulí je vyrobena z kvalitních plastových materiálů se zaoblenými hranami, takže si děti kreslí v naprostém bezpečí. Povrch lavice na kreslení je příjemný, sametový na dotek. Lavice na kreslení má edukační funkci a díky ní si děti procvičí jemnou motoriku, rozvíjejí si fantazii a představivost. Při hře na žáky a učitele si také osvojí správné učební návyky, což ocení i nejeden rodič. Stylově vyzdobená tabule s obrázky okouzlí všechny děti, probouzí v nich kreativitu. Rozměry lavice jsou 56*57*52 cm, přičemž její celková výška je 52 cm. Tato výborná hračka je vhodná také do předškolních zařízení.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem nádherné hračky v prvotřídní kvalitě. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu56*57*52 cm
Rozměry balení59*17*68 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.