Lavice na kreslení Magic Desk Smoby Kresli a smaž s odkládacím prostorem a doplňky od 2 let růžová

Popis produktu

Dětská lavice na kreslení Magic Desk Activity Smoby od renomovaného francouzského výrobce Smoby je originální hračka pro všechny děti a zejména holčičky od 2 let. Lavice s tabulí na kreslení je vyrobena v krásné růžovo-zeleno-modré kombinaci. Lavice Kresli a smaž v sobě skrývá originální tabuli, na kterou si holčička může vesele kreslit různé obrázky a pak je smazat. Malé umělkyně budou mít k dispozici praktickou smazatelnou fixku a hadřík na utírání tabule. Dítě získá široké pole působnosti, rozvíjí svůj talent i díky přiloženému bloku obrázků, které si vybarvuje.

Umělecká lavice má robustní a stabilní konstrukci. Dětská lavice má také šikovný úložný prostor, nacházející se pod tabulí, kam si chlapci i dívky po hře odloží všechny umělecké potřeby. Praktická lavice disponuje navíc ještě další odkládací plochou nad tabulí, kam si dítě může odkládat pracovní pomůcky, se kterými právě pracuje. Pracovní plocha je vyhotovena tak, aby dětem poskytla správný úhel kreslení a malování. Pohodlné sedadlo v kombinaci s opěrkou nohou dopřeje dětem komfort při jejich tvorbě.

Dětská lavice s tabulí je vyrobena z kvalitních plastových materiálů, které mají zaoblené hrany, aby si malý neposeda hrál v naprostém bezpečí. Povrch lavice na kreslení je příjemný, sametový na dotek. Lavice na kreslení má edukativní funkci a díky ní si šikovné dítě procvičí svou představivost, zručnost a logické myšlení, což ocení i nejeden rodič. Dítě navíc získá správné sedací návyky a vydrží si dlouho kreslit. Rozměry lavice jsou 56*57*52 cm, přičemž její celková výška je 52 cm.

Francouzský výrobce Smoby, který patří mezi nejspolehlivějších výrobců dětských hraček, se vyznačuje vysokou kvalitou svých hraček a elegantním designem, kteří milují děti po celém světě. Všechny výrobky od Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Rodiče se tak mohou spolehnout na to, že se jejich ratolestem dostane do rukou opravdu kvalitní a bezpečná hračka.

Vlastnosti

  • kombinace lavice a kreslicí tabule
  • atraktivní design
  • dostatečný úložný prostor
  • kvalitní plastové provedení
  • praktická výbava 3 doplňků
  • vhodná pro holčičky od 2 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu56*57*52 cm
Celková výška52 cm
Rozměry balení59*17*69 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,98 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.