Lavice na kreslení Magic Desk Smoby Kresli a smaž se 4 odkládacími prostory a 12 doplňky od 24 měsíců

Popis produktu

Pro malé kresliče a malíře přináší francouzský Smoby originální lavici na kreslení Magic Desk, která je jako stvořená pro všechny chlapce a děvčátka od 2 let. Lavice s tabulí na kreslení je vyrobena v nádherné oranžovo-zeleno-modré barevné kombinaci. Lavice Kresli a smaž v sobě skrývá originální tabuli, na kterou si dětičky mohou kreslit různé obrázky, procvičovat si psaní čísel, abecedy a pak je jednoduše smažou. Malí umělci budou mít k dispozici sadu 12 doplňků, mezi nimiž se nachází smazatelná fixka, hadřík na utírání tabule a blok s obrázky, které si může vybarvovat. Dítě tak získá široké pole působnosti, objevuje svůj talent a výborně se zabaví.

Školní lavice má robustní a stabilní konstrukci, přičemž v sobě skrývá až 4 odkládací prostory na doplňky. Největší úložný prostor se nachází přímo pod tabulí, děti si do něj uloží všechny umělecké potřeby. Další odkládací plochy jsou umístěny nad tabulí, kam si děti odloží všechny nástroje a doplňky, se kterými právě pracují. Pracovní plocha je vyhotovena tak, aby dětem poskytla správný úhel na kreslení a malování. Pohodlné ergonomické sedadlo v kombinaci s opěrkou nohou dopřeje dětem při jejich tvorbě komfort a správné sedací návyky.

Dětská lavice s tabulí je vyrobena z kvalitních plastových materiálů se zaoblenými hranami, aby si malý neposeda hrál v naprostém bezpečí. Povrch lavice na kreslení je příjemný, sametový na dotek. Lavice na kreslení má edukativní funkci a díky ní si děti procvičí jemnou motoriku, rozvíjejí si fantazii a představivost. Při hře na žáky a učitele si také osvojí správné učební návyky, což ocení i nejeden rodič. Vesele vyzdobená tabule s obrázky tužek, číslic a písmenek nadchne každé dítě. Rozměry lavice jsou 56*57*52 cm, přičemž její celková výška je 52 cm. Je to výborný produkt, který se dá využívat i v předškolních zařízeních.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem nádherné hračky v prvotřídní kvalitě. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Vlastnosti

  • kombinace lavice a tabule na kreslení
  • atraktivní barevný design
  • dostatečný úložný prostor
  • 12 doplňků (fixka, hadřík, sada obrázků)
  • kvalitní plastové provedení
  • vhodná pro dívky od 2 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu56*57*52 cm
Celková výška52 cm
Rozměry balení59*17*69 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,9 kg / 4,7 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.