Lavice pro děti KidBench Smoby modrá s UV filtrem od 18 měsíců

Popis produktu

Lavice pro děti KidBench od renomovaného francouzského výrobce Smoby je originální doplněk do zahrady, na který se mohou posadit děti již od 18 měsíců. Lavice na sezení je vyhotovena v působivé modro-bílé barevné kombinaci a své zářivé barvy si zachová i po letech používání díky anti UV filtru, který zabrání jejich vyblednutí. Na lavici se mohou posadit 2 děti a je vhodná do zahrady, na dvůr, ale také ji využijete i v interiéru. Tento skvělý doplněk se výborně hodí k dětským domečkům Smoby a dalším zahradním doplňkům z kolekce, mezi které patří i oblíbené židle KidChair, taburetky Kidstool a stolky KidTable.

Lavice je vyrobena z prvotřídních plastů pomocí speciální technologie Blow Molding, která dodává hračkám Smoby nejvyšší odolnost a pevnost. Lavice je velmi stabilní a její robustní nohy jsou přizpůsobeny i na hru v interiéru. Oblé hrany zaručují dětem bezpečnost a povrch lavice je jemný, sametový na dotek. Celková nosnost lavice je až 50 kg a výška sedací plochy je 27 cm, takže se na ni snadno posadí i malé děti a budou mít skutečný pocit pohodlí. Rozměry lavice jsou 63*34*27 cm, přičemž její délka je 63 cm. Lavice váží pouze 1,6 kg, je skladná a snadno se dá v případě potřeby přemístit.

Lavice pro děti od Smoby naučí vaše dítě samostatně sedět v té správné poloze. Lavice je určena pro několik děti, využijí ji nejen při hraní, ale i během jídla či na zahradní párty a dokonale zapadne do každé zahrady. Když se dítě unaví při hře na čerstvém vzduchu, může se lavici nejen posadit, ale i lehnout, a tak odpočívat. Moderní lavice k sezení nabízí variabilní možnosti použití, přičemž je její využití celoroční.

Renomovaná francouzská značka Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu63*34*27 cm
Rozměry balení33*10*64 cm
Výška sedací plochy27 cm
Celková délka63 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,6 kg
Nosnost50 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.